America Today opent flagshipstore in Utrecht

0

America Today is een huurverlenging overeengekomen voor de winkel aan de Lange Elisabethstraat 31-33 in Utrecht. De winkel wordt verbouwd tot flagshipstore.

De Lange Elisabethstraat in Utrecht blijkt bij retailers onverminderd populair. Afgelopen periode hebben merken zoals Michael Kors, Snipes en Pandora hier een nieuwe winkel geopend. Levi’s en Scotch & Soda volgen begin 2016.

America Today gaat zijn winkel ombouwen volgens het laatste shopdesign en zal zijn kinderkledinglijn aan de collectie toevoegen. De winkel wordt uitgebreid met winkelruimte op de eerste etage en krijgt een totale oppervlakte van circa 390 m² winkelruimte met opslag.

De verhuurder, een institutionele belegger, werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2016/q1-2016/transactieberichten-uit-het-eerste-kwartaal-van-2016/america-today-opent-flagshipstore-in-utrecht/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?