WPM verlengt sponsorcontract met NeVaP

0

Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van NeVaP op 14 januari jl. heeft WPM haar sponsorcontract met NeVaP met drie jaar verlengd.

Joost Vooijs, directeur WPM Retail en bestuurslid NeVaP: “WPM steunt innovatie van de sector en draagt via verschillende manieren bij aan kennisontwikkeling, kennisoverdracht en vernieuwing in de vastgoedmarkt. NeVaP speelt hierin een belangrijke rol.”

Behalve sponsor is WPM ook actief in het bestuur. Joost Vooijs is in november 2015 benoemd als bestuurslid van NeVaP. Binnen het bestuur is hij verantwoordelijk voor de portefeuille Technologie. Met Alfred van den Bosch (voorzitter), Maurits Telgenkamp (vice voorzitter), Peter Sybesma (bestuurslid) en Menso Oosing (bestuurslid – penningmeester) vormen zij het bestuur van NeVaP.

 

http://www.nevap.nl/content/persbericht-wpm-verlengt-sponsorcontract-met-nevap

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?