WPM Development brengt verkoop Stationsplein in Hulst tot stand

0

Het totale winkelcomplex aan het Stationsplein in Hulst bestaat uit een drietal solitaire commerciële ruimtes en overdekt winkelcentrum Stationsplein (6.000 m²). Inmiddels zijn de commerciële ruimtes, Jumbo Supermarkt (3.378 m² bvo) , Karwei (4.621 m² bvo) en Boerenbond (1835 m² bvo) inclusief 360 parkeerplaatsen zijn op 11 januari jl. verkocht aan particuliere beleggers.

Het Stationsplein in Hulst is hét regionale koopcentrum voor oostelijk Zeeuws-Vlaanderen. Het winkelaanbod bestaat uit doelgerichte detailhandel in food- en nonfood-sector. WPM Development heeft, namen de verkoper, de verkoopbegeleiding verzorgd.

 

http://www.wpmgroep.nl/nieuws/464/8/wpm-development-brengt-verkoop-stationsplein-in-hulst-tot-stand/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?