SPIE sluit huurovereenkomst voor regiokantoor in Eindhoven

0

Het nieuwe regiokantoor van SPIE aan de Adriaan Mulderweg 12-14 in Eindhoven heeft een oppervlakte van circa 2.360 m² en beschikt over 75 parkeerplaatsen. Het vrijstaande gebouw bestaat uit circa 1.460 m² kantoor- en circa 900 m² bedrijfsruimte.

SPIE Nederland is een dochteronderneming van de SPIE Groep, de onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op het gebied van energie en communicatie. SPIE Nederland begeleidt zijn klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. SPIE Nederland behoort tot de top drie van technische dienstverleners in Nederland.

Samen met DTZ Zadelhoff heeft SPIE de mogelijkheden voor alternatieve huisvesting in de regio Eindhoven onderzocht. Uiteindelijk is voor dit gebouw gekozen vanwege de ligging dichtbij de op- en afritten van de A2, ruime parkeergelegenheid en de mogelijkheden om het gebouw naar eigen wens in te richten en te renoveren.

De verhuurder werd bij deze transactie begeleid door Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars. SPIE werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2016/q1-2016/transactieberichten-uit-het-eerste-kwartaal-van-2016/spie-sluit-huurovereenkomst-voor-regiokantoor-in-eindhoven/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?