Albert Heijn en Gall & Gall openen hun vernieuwde winkels in het winkelcentrum Kerkelanden in Hilversum

0

Na een grootschalige verbouwing in het winkelcentrum Kerkelanden in Hilversum opende Albert Heijn en Gall & Gall op 13 januari hun deuren. Het betreft een tweetal nieuwe winkels van in totaal circa 3.600m² welke zijn gerealiseerd op het voormalige ‘Haakplein’ bij het winkelcentrum.

Deze openingen betekenden de afronding van de eerste van vijf fases. In de tweede fase zal onder andere op de oude locatie van Albert Heijn een nieuwe winkel voor Lidl worden gerealiseerd van circa 1.800m². Daarnaast opent Ekocert, een natuurwinkel, een tijdelijke winkel op de voormalige locatie van Gall & Gall. Medio 2017 zal Ekocert een definitieve winkel openen in het centrum.

De gemeente Hilversum heeft het openbaar gebied aan de zuidzijde van het winkelcentrum opnieuw ingericht. Hierbij zijn ook extra parkeerplaatsen gerealiseerd.

De werkzaamheden rondom de verbouwing en uitbreiding van het winkelcentrum verlopen voorspoedig. Het winkelcentrum wordt vergroot tot 9.500m² en volledig opnieuw ingedeeld. Vrijwel alle zittende huurders gaan over naar nieuwe, grotere en kwalitatief betere winkelunits. Het vernieuwde winkelcentrum Kerkelanden wordt naar verwachting in het najaar van 2017 afgerond.

Gedurende de verbouwing en uitbreiding van het winkelcentrum blijven alle winkels gewoon geopend.

DELA Vastgoed is eigenaar en verhuurder van het winkelcentrum en wordt bij deze herontwikkeling bijgestaan door AM RED welke optreedt als ontwikkelaar en Bouwbedrijf Pennings uit Rosmalen verzorgt de bouwwerkzaamheden.

 

https://www.delavastgoed.nl/nieuws/artikel/albert-heijn-en-gall-gall-openen-hun-vernieuwde-winkels-in-het-winkelcentrum-kerkelanden-in-hilver/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?