Woonboulevard Nijmegen bijna geheel verhuurd

0

Met de komst van Keukensale.com en het in gebruik nemen van een grotere unit door zittende huurder Nova Sofa is de leegstand op Woonboulevard Nijmegen, ook bekend als Novium, teruggezakt naar 1,5% ten opzichte van 9,3% leegstand landelijk voor Woonboulevards.

“Er is nog slechts één winkelruimte van ca. 216 m² begane grond en ca. 131 m² op verdieping beschikbaar” aldus de verhuurder. Syntrus Achmea Real Estate & Finance vervolgt: “de samenwerking met Creating Retail Parks is succesvol en wij zijn ervan overtuigd dat de laatste unit zich snel laat verhuren. De signalen van huurders zijn goed, gezien de grote bereidheid van huurders om zich voor langere tijd te committeren voor de Woonboulevard”.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?