Certitudo Capital start bouw 54 huurlofts Tomadohuis te Dordrecht

0

Certitudo Capital, projectontwikkelaar en vastgoedbelegger te ’s‐Hertogenbosch, is gestart met de bouw van het bekende Tomadohuis te Dordrecht. Dit kantoorpand, gelegen aan de Stationsweg 4 te Dordrecht, zal ten behoeve van haar iResidence portefeuille getransformeerd worden naar middeldure huurlofts.

Het opvallende object, welke op de gemeentelijke monumentenlijst staat, stamt uit 1962 met Huig Maaskant als architect en het destijds bekende Tomado als opdrachtgever. Met een hoogwaardige afwerking zal het Tomadohuis getransformeerd worden naar 54 huurlofts. Oppervlakten variëren van 25m² tot 75m² met een huurprijs vanaf €550,‐ tot €750,‐ per maand. De oplevering vindt medio 2016 plaats en de verwachting is dat het volledig verhuurd opgeleverd wordt.

Op de begane grond komt Restaurant Copenhagen, een sfeervol en modern restaurant met zowel een lunch als een diner faciliteit. Voor meer informatie over dit nieuwe restaurant ga naar www.restaurantcph.nl Het restaurant zal begin april dit jaar haar deuren openen.

Ook FGH Bank is als financier trots om mee op te kunnen trekken in de transformatie van dit unieke project.

In 2013 is Certitudo Capital gestart met het uitbreiden van haar focus met de transformatie van leegstaande kantoren van middeldure huurappartementen. Ultimo 2016 zal haar iResidence portefeuille uit ca 900 huurappartementen bestaan, welke gelegen zijn in diverse grote steden vanaf 100.000 inwoners, o.a. Rotterdam, Dordrecht, Arnhem, ‘s‐Hertogenbosch en Zoetermeer.

De woningen in het Tomadohuis zullen door Certitudo Capital binnen haar iResidence portefeuille verhuurd worden. Gericht op starters op de woningmarkt, hoogopgeleiden en (bijna) afgestudeerde welke op zoek naar een huurwoning in of nabij het centrum van de stad.

 

http://www.certitudo.com/nieuws/start-bouw-tomadohuis/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?