Bouwcampus: ontmoetingsplaats voor de hele bouwsector

0

Wat voor gevolgen heeft de vergrijzing voor de bouwsector? Hoe krijgen we gebouwen duurzamer? Wat betekent de komst van de zelfrijdende auto voor onze behoefte aan kantoorruimte? Op de Bouwcampus zoeken partijen uit de hele sector vanuit verschillende perspectieven samen naar antwoorden op dit soort vragen die voortkomen uit belangrijke veranderingen in de maatschappij.

De Bouwcampus is op 13 januari officieel geopend door de ministers Blok (Wonen en Rijksdienst) en Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu). De Bouwcampus is zowel een fysieke plek in Delft als een virtueel netwerk waar partners elkaar ontmoeten. De campus is een initiatief van Bouwend Nederland, Rijkswaterstaat, het Rijksvastgoedbedrijf, de gemeenten Rotterdam en Delft en de TU Delft.

 

http://www.rijksvastgoedbedrijf.nl/actueel/nieuws/2016/01/13/bouwcampus-ontmoetingsplaats-voor-de-hele-bouwsector

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?