Overeenkomst gemeente Arnhem en Van Wanrooij voor realisatie plan Signatuur Schuytgraaf

0

De Arnhemse wethouder Gerrie Elfrink en Clemie van Wanrooij, directeur Van Wanrooij Projectontwikkeling, hebben op 7 januari de eerste overeenkomst getekend voor de bouw van 51 woningen in ‘Aan de Weide’ in de Arnhemse wijk Schuytgraaf.

Nieuwbouw Arnhem – Van Wanrooij
De woningen verrijzen aan de zuidzijde van Schuytgraaf, ook wel het Nevelveld genoemd. Daar komen verschillende typen dorpse woningen, zowel rijtjeshuizen als 2- en 3-onder-1-kapwoningen. In totaal worden daar 350 woningen gebouwd binnen een periode van ongeveer 5 jaar.

 

http://stmakelaars.nl/Nieuws/12320/Overeenkomst-gemeente-Arnhem-en-Van-Wanrooij-voor-realisatie-plan-Signatuur-Schuytgraaf.html#.VpTH8BXhDIU

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?