Candenza huurt in Symphony op Amsterdamse Zuidas

0

Deka Immobilien GmbH heeft Candenza B.V. gecontracteerd voor kantoorruimte in Symphony Offices aan de Amsterdamse Zuidas. De nieuwe huurder heeft een langjarige overeenkomst afgesloten voor circa 2.080 m² op de 25e tot en met de 27e verdieping van het gebouw. Candenza heeft het bestaande concept van een financieel business center van de vorige huurder overgenomen en zal hiervoor in de markt de naam “Financial Offices” handhaven. Symphony Offices is hiermee volledig verhuurd.

Het gebouw aan de Gustav Mahlerlaan omvat in totaal circa 34.500 m² kantoorruimte en biedt ruimte aan 466 parkeerplaatsen in de onderliggende parkeergarage. Het is één van de laatst gebouwde landmark buildings in het hart van de Amsterdamse Zuidas. Pi de Bruijn van de Architecten Cie was verantwoordelijk voor het ontwerp. Andere huurders in het gebouw zijn APG, Prologis, Tata Consultancy en Arcadis.

Paul Vismans BV adviseerde Candenza. CBRE trad tijdens deze transactie op als adviseur van de verhuurder en is eveneens verantwoordelijk voor het gebouwbeheer.

 

http://nieuws.cbre.nl/candenza-huurt-in-symphony-op-amsterdamse-zuidas/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?