Verhuurders V&D-warenhuizen voeren constructief overleg met de V&D-curatoren

0

De gezamenlijke verhuurders van V&D-warenhuizen maken bekend dat er constructief overleg wordt gevoerd tussen de verhuurders en de V&D-curatoren in aanwezigheid van de directie van V&D.

Verhuurders laten weten zich wederom in te willen zetten om mee te werken aan een duurzame oplossing. Uitgangspunt hierbij is het behoud van een warenhuis in het middensegment in veel Nederlandse steden. De duurzame oplossing die de verhuurders voor ogen hebben houdt expliciet ook rekening met het belang voor de Nederlandse winkelmarkt.

Ten behoeve van een constructieve samenwerking en het maximaliseren van de mogelijkheden voor duurzame oplossingen, hebben de eigenaren van de V&D-warenhuizen, V&D-curatoren en de directie van V&D besloten tot nader order geen mededelingen te doen.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2016/01/verhuurders-vd-warenhuizen-voeren-constructief-overleg/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?