Polderplein in Hoofddorp krijgt 25 extra appartementen

0

De kantoorverdiepingen boven het winkelcentrum gelegen aan het Polderplein in Hoofddorp worden getransformeerd tot appartementen voor de vrije huursector. De gemeente heeft daarvoor een omgevingsvergunning verleend. In opdracht van DELA Vastgoed, wordt deze maand gestart met de werkzaamheden.

De vraag naar kantoorruimte in Hoofddorp is sterk afgenomen, terwijl de behoefte aan woonruimte in de buurt van voorzieningen zoals winkels en dienstverlening verder toeneemt. Mede om die reden is gekozen tot transformatie van het kantoor. DELA Vastgoed realiseert 25 appartementen die variëren in grootte tussen 70m2 en 100m2. De huurprijzen van de 2-kamer appartementen zullen naar verwachting starten vanaf € 700. De huur voor de grotere (3-kamer) appartementen ligt rond € 1.000 per maand (exclusief servicekosten en parkeerplaats).

Als ontwikkelaar en aannemer is Van Wijnen Projectontwikkeling Oost bij het project betrokken. De verhuur van de woningen is in handen van MVGM woningmanagement. Naar verwachting worden de woningen in juni dit jaar opgeleverd.

 

https://www.delavastgoed.nl/nieuws/artikel/polderplein-in-hoofddorp-krijgt-25-extra-appartementen/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?