Merin begint 2016 met de verkoop van vier non-core assets

0

In de eerste week van 2016 heeft Merin vier van haar niet-strategische gebouwen verkocht aan verschillende partijen. De Kooikersweg 1c in Den Bosch en Wethouder van Eschstraat 1 in Oss zijn beiden verkocht aan Certitudo Capital voor de woningherontwikkeling van haar iResidence portefeuille. De gebouwen aan de Varkensstraat in Arnhem en de Fleminglaan in Rijswijk zijn aan particuliere ondernemers verkocht. De opbrengst van deze transacties zal gebruikt worden voor investeringen in andere gebouwen uit de portefeuille. En dan met name voor uitbreiding van de boetiekkantoren. Merin boetiekkantoren zijn comfortabele, dynamische en unieke werkplekken waar je met plezier naar je werk gaat. Er zijn al boetiekkantoren gevestigd in o.a. Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Den Bosch en Apeldoorn.

 

Merin begint 2016 met de verkoop van vier non-core assets

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?