Altera Vastgoed koopt 86 appartementen in Amsterdam van Synchroon

0

Altera Vastgoed en TBI-onderneming Synchroon hebben een overeenkomst getekend voor de verwerving van 86 appartementen in Blok 10 op het Zeeburgereiland in Amsterdam.

Blok 10 is een ontwikkeling van Synchroon en ligt in het hart van het Zeeburgereiland aan de toekomstige Urban Sport Zone. Het project bestaat uit 3 woongebouwen met in totaal 158 appartementen op een gemeenschappelijke garage. Ook is er ruimte voor een horecavestiging in de plint.

Altera neemt tenminste 86 appartementen in belegging. Synchroon is verheugd door de samenwerking met Altera, omdat daarmee de bouw van het project gegarandeerd is. Synchroon werkt het plan in nauwe samenwerking met Altera verder uit. Het ontwerp is in handen van Arons en Gelauff architecten uit Amsterdam. De bouw zal in Q3 2016 van start gaan.

De door Altera te verhuren appartementen betreffen 2- en 3- kamerappartementen, tussen de 58 en 97 m2 groot Alle appartementen zijn voorzien van een royaal balkon. De appartementen worden verhuurd in het middensegment. Het project is een passende aanvulling op de woningportefeuille van Altera in de Amsterdamse agglomeratie, vanwege het huurprijssegment, het energielabel en de locatie.

Synchroon verwacht met de koopwoningen voor de zomer 2016 in verkoop te gaan.

 

http://www.alteravastgoed.nl/nieuws/1382/altera-vastgoed-koopt-appartementen-in-amsterdam-van-synchroon.html

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?