Altera Vastgoed koopt 55 appartementen in Hilversum van Novaform Vastgoedontwikkelaars

0

Altera Vastgoed en Novaform Vastgoedontwikkelaars hebben een koopovereenkomst getekend voor 55 appartementen in Hilversum op de hoek van de Van Linschotenlaan en de Oosterengweg. Het projectplan, dat voorheen bekend stond als ‘Kop van Hilversum’, is medio 2015 door Dudok Wonen verkocht aan Novaform.

Novaform heeft het project in nauwe samenwerking met Altera uitontwikkeld. Onder meer de plattegronden en de balkons zijn verder geoptimaliseerd.

Altera neemt alle appartementen in belegging. Het gebouw telt 10 verdiepingen met 3- en 4-kamerappartementen, die variëren in oppervlakte van 64 tot 126 m2. De appartementen worden verhuurd in het middensegment.

Het project wordt gepositioneerd onder de naam Belvedère, wat verwijst naar het fenomenale uitzicht over Hilversum en de bosrijke omgeving. Altera vult hiermee de woningportefeuille aan in een van de gewenste kerngebieden in de Randstad.

De bouwstart wordt eind Q1 2016 verwacht, met een oplevering in Q3 2017.

 

http://www.alteravastgoed.nl/nieuws/1374/altera-vastgoed-koopt-appartementen-in-hilversum-van-novaform-vastgoedontwikkelaars.html

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?