Deense Bolia opent winkel in Utrechtsestraat Amsterdam

0

Bolia, een nieuwkomer op de Nederlandse markt, heeft een langjarig huurcontract getekend voor winkelruimte aan de Utrechtsestraat 78-80 in Amsterdam. Het betreft circa 130 m² in het souterrain en 145 m² op de begane grond. De verhuurder is Libra International.

Bolia.com is een innovatieve, Deense meubelketen met eigen winkels en een geïntegreerde webwinkel. Het designteam bestaat uit meer dan 50 talentvolle designers die de nadruk leggen op kwaliteit, vormgeving en eerlijke materialen.

Bolia heeft een ruim assortiment meubels en lifestyleproducten ontwikkeld die te zien zijn in de winkels in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland en Nederland. Bolia past goed in het winkelaanbod van de Utrechtsestraat dat zich kenmerkt door speciaalzaken op het gebied van mode, lifestyle, interieur en delicatessen.

B&O Retail adviseerde hierbij Libra International. CBRE trad op als vastgoedadviseur van de huurder.

 

http://nieuws.cbre.nl/deense-bolia-opent-winkel-in-utrechtsestraat-amsterdam/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?