Certitudo Capital start bouw 85 huurappartementen Kooikersweg ‘s-Hertogenbosch

0

Certitudo Capital start met bouw 85 huur appartementen Kooikersweg ‘s-Hertogenbosch

Certitudo Capital, projectontwikkelaar en vastgoedbelegger te ’s-Hertogenbosch, is gestart met de herontwikkeling van haar 2e pand aan de Kooikersweg, namelijk nummer 101. Dit kantoorpand zal ten behoeve van haar iResidence portefeuille getransformeerd worden naar middeldure huurappartementen.

Het object, waar tot medio 2015 de Belastingdienst gehuisvest zat, zal met dezelfde hoogwaardige afwerking als haar buurpand De Hertogh getransformeerd worden naar 85 huur appartementen met oppervlakten variërend van 30m² tot 83m². Door een afgesloten parkeerterrein hebben alle bewoners de gelegenheid om zijn of haar auto te parkeren en per 1-1-2016 is reeds 50% van alle appartementen verhuurd.

In 2013 is Certitudo Capital gestart met het uitbreiden van haar focus met de transformatie van leegstaande kantoren van middeldure huurappartementen. Ultimo 2016 zal haar iResidence portefeuille uit ca 900 huurappartementen bestaan, welke gelegen zijn in diverse grote steden vanaf 100.000 inwoners, o.a. Rotterdam, Dordrecht, Arnhem, ‘s-Hertogenbosch en Zoetermeer.

De woningen aan de Kooikersweg zullen door Certitudo Capital binnen haar iResidence portefeuille verhuurd worden. Gericht op starters op de woningmarkt, hoogopgeleiden en (bijna) afgestudeerde welke op zoek naar een huurwoning in of nabij het centrum van de stad.

 

http://www.certitudo.com/nieuws/start-bouw-kooikersweg/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?