Ir. Lucia Merema versterkt het team van AM regio Zuidwest

0

Ir. Lucia Merema is 1 januari 2016 in dienst getreden bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM. In de functie van projectontwikkelaar zal zij het team van AM regio Zuidwest gaan versterken.

Lucia Merema (41) zal in haar nieuwe functie bij AM onder meer actief zijn in de regio’s Rotterdam en Den Haag. Met deze versterking van het team AM Zuidwest geeft AM verdere invulling aan haar betrokkenheid in de westelijke Randstad met vernieuwende concepten en co-creatie volgens haar businessmodel I AM YOU.

Lucia Merema is afkomstig van Port of Rotterdam. Daar was zij als projectontwikkelaar onder meer verantwoordelijk voor het totstandkomen van investeringsprojecten voor de haven. Voordien was zij werkzaam bij een ‘energy start up’ in Oslo. Daarvoor was zij in dienst bij BAM Vastgoed. Ze is afgestudeerd in de studierichting Volkshuisvesting & Stadsvernieuwing aan de TU Delft.

 

http://www.am.nl/lucia-merema-versterkt-am-zuidwest/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?