Haagsche Zwaan bijna volledig verhuurd

0

Union Investment Real Estate GmbH en PortingXS hebben een langjarige huurovereenkomst getekend voor kantoorruimte in Den Haag. Het contract heeft betrekking op circa 1.000 m² en bijbehorende parkeerplaatsen in de Haagsche Zwaan (Schenkkade). Deloitte, NACO, Aptitude Health, The Office Operators, FNLI, Q8 en Cerner zijn hier ook gevestigd. Er is nog circa 1.000 m² kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur in dit gebouw.

De Haagsche Zwaan is een kantoorgebouw dat qua uitstraling anders is dan andere. Dankzij de moderne hoogwaardige architectuur in staal en glas en de bijzondere geometrie, vormt de Haagsche Zwaan een landmark dat al vanaf grote afstand opvalt. Het is dan ook niet voor niets één van de meest iconische gebouwen van Den Haag. Met een vloeroppervlakte van 1.000 m² per verdieping is er voor toekomstige huurders voldoende ruimte om een indeling naar wens te maken.

PortingXS, leverancier van technische en administratieve diensten aan telecom operators in Nederland en ver daarbuiten, werd tijdens deze transactie geadviseerd door Rockstone. CBRE trad op als adviseur van Union Investment Real Estate GmbH, in samenwerking met DTZ Zadelhoff.

 

http://nieuws.cbre.nl/haagsche-zwaan-bijna-volledig-verhuurd/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?