DTZ Zadelhoff verhuist binnen Utrecht

0

Vandaag opent DTZ Zadelhoff officieel de deuren van haar nieuwe vestiging in Utrecht. Het kantoor met een oppervlakte van 2.250 m² kantoorruimte is het nieuwe onderkomen voor drie onderdelen van DTZ Zadelhoff: Property Management, Agency en Retail Services. Deze afdelingen zijn reeds in Utrecht gevestigd op meerdere locaties en komen nu samen in een vestiging met bijna 170 werkplekken. Het gebouw is in de afgelopen maanden volledig gerenoveerd door de afdeling Property Transformers van DTZ Zadelhoff tot een moderne en duurzame werkomgeving. Het gebouw krijgt een A-label.

Het nieuwe kantoor heeft net als de vestiging in Amsterdam een centrale functie en biedt flexibele werkplekken voor onze vastgoedadviseurs uit het hele land. Het gebouw is eigendom van MN (Pensioenfonds Metaal & Techniek).

De afdeling Property Transformers ging de uitdaging aan om het gebouw in kort tijd een volledige metamorfose te geven.

Per 1 januari 2016 is het adres:
Franz-Lisztplantsoen 100
3533 JG Utrecht

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2016/q1-2016/nieuwsberichten-uit-het-eerste-kwartaal-van-2016/dtz-zadelhoff-verhuist-binnen-utrecht/?page=1

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?