MinosTotaal verhuist naar Hatertseweg 588 te Nijmegen

0

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis, heeft namens haar opdrachtgever, het casco winkelpand van ca. 75 m2 gelegen op gunstige hoeklocatie aan de Hatertseweg te Nijmegen verhuurd.

Huurder, de onafhankelijke financiële dienstverlener MinosTotaal verhuist per maart 2016 naar het voormalige pand van Bakker Pruyn. MinosTotaal opent een “open Financiële Winkel” waarbij iedereen kan binnenlopen voor onafhankelijk advies voor verzekeringen, hypotheken, krediet, belastingen, boekhouding en hulp met internetbankieren en budgetcoaching. MinosTotaal is de koppeling tussen klant en de digitale snelweg.

 

http://stmakelaars.nl/Nieuws/12288/MinosTotaal-verhuist-naar-Hatertseweg-588-te-Nijmegen.html#.VoPPhsbhDnA

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?