Triodos Vastgoedfonds benoemt nieuwe asset manager

0

Met ingang van 1 januari 2016 zal Cairn Real Estate, de rol van asset manager voor Triodos Vastgoedfonds N.V. vervullen. In deze rol wordt Cairn Real Estate verantwoordelijk voor de aan- en verkopen en de asset- en propertymanagement taken van de vastgoedobjecten in de portefeuille van Triodos Vastgoedfonds. Cairn neemt deze rol per die datum over van Bouwfonds Investment Mangement. CBRE, dat reeds als property manager optrad voor Triodos Vastgoedfonds, blijft in die rol actief.

Triodos Vastgoedfonds belegt sinds de oprichting in 2004 in innovatieve en duurzame kantoren in Nederland en investeert tevens in duurzame renovatie en beheer van bestaande panden en monumenten. Het fonds, met een omvang van circa EUR 70 miljoen, is daarmee het eerste en enige duurzame en CO²-neutrale beursgenoteerde vastgoedfonds in Europa.

Guus Berkhout, Fondsmanager van Triodos Vastgoedfonds: “Triodos Vastgoedfonds haalt met Cairn een ervaren asset manager in huis. Wij verwachten met deze samenwerking in de komende jaren de kwaliteit en duurzaamheid van onze vastgoedportefeuille verder te kunnen verdiepen.”

 

https://www.triodos.nl/nl/particulieren/beleggen/beleggen-overview/vastgoedfonds-beleggingsfonds-duurzaam-vastgoed/over-dit-fonds/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?