Vondelingenplaat Recycling koopt bedrijfscomplex in Tiel

0

AGC Flat Glass Nederland bv heeft het bedrijfscomplex aan de Panovenweg in Tiel verkocht aan Vondelingenplaat Recycling bv. Het complex is circa 48 hectare groot en de oppervlakte van de gebouwen is circa 90.000 m².

Het complex bestaat uit diverse gebouwen die door AGC werden gebruikt voor de productie van glas. Circa 9 hectare van het complex is langjarig verhuurd aan Struyk Verwo Infra bv, onderdeel van de CRH Group.

Vondelingenplaat Recycling bv geeft op milieuvriendelijke en innovatieve wijze invulling aan de circulatie van bouwgrondstoffen om zo afvalstoffen voor honderd procent te recyclen tot hoogwaardige grondstoffen voor onder andere toepassing in de asfaltindustrie, betonindustrie en de grond-, weg-, en waterbouw. De organisatie bestaat al dertig jaar en heeft vijf vestigingen in Nederland.

De verkoper werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/vondelingenplaat-recycling-koopt-bedrijfscomplex-in-tiel/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?