INTERNOS verhuurt kantoorruimte in Voorburg aan Symphony

0

INTERNOS Global Investors heeft voor haar Dutch Active Fund een huurovereenkomst gesloten met Symphony Gezondheidsdiensten Utrecht bv. Symphony huurt circa 1.000 m² kantoorruimte in kantoorgebouw Voorhaghe aan het Stationsplein 6 in Voorburg.

Symphony werkt aan gezondheid bij letselschade & AOV zaken, adviseert op het gebied van vitaliteit met als doel het ontwikkelen van een gebalanceerd leven en is een erkend Ciran Revalidatie expertisecentrum.

In het kantoorgebouw, waar ook Huawei, SGS Horizon en Interfisc zijn gevestigd, is nog circa 2.500 m² kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur.

De verhuurder Internos werd, in collegiale samenwerking met COG Makelaars, geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/internos-verhuurt-kantoorruimte-in-voorburg-aan-symphony/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?