DHG verkoopt ca. 10.757 m² logistiek in Venlo aan IDI Gazeley

0

DHG heeft het object gelegen aan de Tjalkkade 12a in Venlo verkocht en inmiddels overgedragen aan IDI Gazeley. Het object is gelegen tegenover de barge terminal van Venlo en is tot voor kort langjarig verhuurd geweest aan Océ Technologies (onderdeel van Canon).

Het naastgelegen object is reeds in handen van IDI Gazeley welke zij eerder dit jaar heeft verworven als onderdeel van de Parcival Portefeuille (totaal 190.000 m²) van Eurindustrial. IDI Gazeley, is onderdeel van Brookfield Property Partners, een wereldwijde belegger en ontwikkelaar van logistiek vastgoed.

IDI Gazeley werd bij deze aankoop geadviseerd door DTZ welke tevens de verhuur op zich zal nemen namens IDI Gazeley.

 

http://www.dhg.nl/nieuws/dhg-verkoopt-ca-10-757-m2-logistiek-in-venlo-aan-idi-gazeley/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?