Kantoor- en bedrijfsgebouw uit Royal Invest-portefeuille verkocht

0

De curator in het faillissement van Royal Invest Europe heeft het vrijstaande gebouw aan de Franciscusweg 10 in Hilversum verkocht aan een particuliere belegger voor transformatiedoeleinden. De verkoop is onderdeel van een beleggingsportefeuille van 17 objecten van Royal Invest Europe.

In 1975 werd het object gebouwd als school, maar tegenwoordig is het in gebruik als kantoor- en bedrijfsgebouw. De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het deels verhuurde gebouw is circa 11.827 m², bestaande uit circa 7.913 m² kantoorruimte en circa 3.952 m² bedrijfsruimte.

Dankzij het ruime perceel met bijbehorende parkeervoorzieningen biedt het object mogelijkheden voor (gedeeltelijke) herontwikkeling. De koper, een particuliere belegger, is dan ook van plan het gebouw te transformeren.

De koper werd bij deze transactie begeleid door Basis Bedrijfshuisvesting Alphen. De curator, de heer mr. J.A.H. Padberg van Holland Van Gijzen Advocaten en Notarissen, werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/kantoor-en-bedrijfsgebouw-uit-royal-invest-europe-portefeuille-verkocht/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?