Verkoop locatie Boulevard Heuvelink Arnhem gestart

0

Vrijdag 18 december gaat de verkoop van de (her)ontwikkelingslocatie aan de Boulevard Heuvelink in Arnhem Centrum daadwerkelijk van start. De binnenstedelijke locatie met een grondoppervlakte van bijna 10.000 m² zal door de vaste makelaar van de gemeente Arnhem, Strijbosch Thunnissen, middels een verkoop bij inschrijving worden verkocht. Uiterlijk 29 februari 2016 dienen de biedingen te worden ingeleverd.

De locatie bestaat uit een voormalig schoolgebouw (Mozaïek College) met een oppervlakte van circa 4.350 m² met achtergelegen grond ten behoeve van toekomstige bebouwing. De komende weken zal de sloop van de achter de school gelegen bebouwing worden afgerond. Geïnteresseerden kunnen de complete projectinformatie opvragen bij Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, die het verkooptraject in samenwerking met Dirkzwager advocaten & notarissen, begeleidt.

 

http://stmakelaars.nl/Nieuws/12261/Verkoop-locatie-Boulevard-Heuvelink-Arnhem-gestart.html#.VnMOvlXhDnA

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?