Verhuurtransacties in kantorenportefeuille NSI

0

NSI N.V. (“NSI”) heeft met Ausnutria Hyproca B.V. (“Ausnutria Hyproca”) een langjarige verhuurovereenkomst afgesloten voor circa 1.350 m² in het kantoorpand Le Verseau in Zwolle. Verder heeft NSI met Staples International Group Services B.V. (“Staples”) overeenstemming bereikt over verlenging van de huurovereenkomst in het kantoorgebouw Centerpoint II in Amsterdam. Staples huurt het volledige kantoorgebouw van circa 6.250 m².

Ausnutria Hyproca heeft voor Le Verseau gekozen vanwege de centrale ligging van Zwolle als vestigingsplaats voor haar nieuwe hoofdkantoor. Daarnaast biedt het pand gedeelde faciliteiten, zoals een kantine en een receptie, waar Ausnutria Hyproca gebruik van kan maken. Het kantoorpand Le Verseau (7.200 m2) is een zichtlocatie aan de ringweg van Zwolle op bedrijventerrein Oosterenk, waar onder andere Ziggo is gehuisvest.

KroeseTempert Bedrijfsmakelaars heeft NSI geadviseerd in deze transactie.

De transactie in Centerpoint II in Amsterdam is de eerste transactie in de recent geacquireerde portefeuille (16 oktober 2015). NSI heeft het pand Centerpoint II verworven vanwege onder andere de strategische ligging nabij station Amsterdam Bijlmer Arena.

Staples werd bij deze transactie geadviseerd door CBRE.

 

http://www.nsi.nl/nl/nieuws/verhuurtransacties-in-kantorenportefeuille-nsi

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?