Two-B engineering huurt 865 m² in Le Mirage in Utrecht

0

Two-B engineering en het vastgoedfonds beheerd door Rockspring NPS Property II hebben een langjarig huurcontract afgesloten voor kantoorruimte in Le Mirage in Utrecht. Two-B engineering, dat gespecialiseerd is in duurzaam beheer van ondergrondse infrastructurele netwerken, huurt circa 865 m² op de 10e etage van het gebouw.

De begane grond van Le Mirage is onlangs gerenoveerd. De huurders kunnen nu gebruikmaken van een nieuw ingerichte business lounge met koffiebar van het Belgische koffiemerk Vascobelo. Het gebouw dat is ontworpen door het Amerikaanse architectenbureau Kohn Pedersen Fox is door de ligging op Kanaleneiland goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Andere huurders in het gebouw zijn ABN Amro Lease, Brunel, First Investments en GGN, dat recent nog een contract voor 865 m² afsloot. Momenteel is nog ca. 8.000 m² beschikbaar voor verhuur.

Two-B engineering werd bijgestaan door Oranjeborch Bedrijfsmakelaars. De verhuurder werd geadviseerd door CBRE in collegiale samenwerking met Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting.

 

http://nieuws.cbre.nl/two-b-engineering-huurt-865-m-in-le-mirage-in-utrecht/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?