Nieuw warehouse voor Staay Food Group in Papendrecht opgeleverd

0

18 december levert Heembouw de nieuwe huisvesting voor Staay-Hispa op. Op bedrijventerrein Nieuwland Parc in Papendrecht realiseerde Heembouw een state-of-the-art warehouse voor Staay-Hispa, dat bestaat uit 7.500 m2 hal met koelcellen en circa 2.100 m² kantoor. Habeon Architecten maakte het ontwerp. BOAG advies en management was bij dit project betrokken als adviseur en directievoerder.

Het nieuwe bedrijfspand ligt tegenover het al bestaande pand van Staay Export, gelegen in Alblasserdam. Dit bestaat uit ruim 6.500 m² hal, inclusief entresol en circa 1.500 m² kantoor. Beide bedrijven behoren tot de Staay Food Group, dat onder het motto “De wereld is onze tuin” wereldwijd kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare groenten en fruit uit eigen bron levert.

Staay-Hispa was tot nu toe gevestigd in Barendrecht. Begin januari zal de verhuizing naar de nieuwe locatie in Papendrecht plaatsvinden. Vanaf maandag 10 januari zal de nieuwe huisvesting operationeel zijn. Staay-Hispa sloot daarvoor een 15-jarige huurovereenkomst met WDP Nederland.

 

http://www.heembouw.nl/nieuws-blog/nieuws/2015/december/nieuw-warehouse-voor-staay-food-group-in-papendrecht-opgeleverd/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?