Marcel Boekhoorn opent Tribes Utrecht

0

Marcel Boekhoorn verklaarde vandaag Tribes Utrecht officieel voor geopend. Hiermee is de zesde vestiging van Tribes, die vorige week is uitgeroepen tot winnaar van de Nationale Flexplektest 2015, live gegaan. Boekhoorn overhandigde de sleutel aan Chief en Founder van Tribes, Eduard Schaepman, waarna de aanwezigen werden getrakteerd op een spectaculaire openingsact.

Na de officiële ceremonie kregen de aanwezigen, geheel in tribal sferen, een trommel uitgereikt. In de vorm van een interactieve drumsessie werden de gasten ‘meegenomen’ naar het Amazonegebied van de Secoya, de hero-tribe van Utrecht. Rituelen en verborgen schatten van deze stam zijn terug te vinden in de Tribes locatie in Utrecht, op het Secoya business park.

Fotografe Hannelore Vandenbussche was ook aanwezig bij de officiële opening van Tribes Utrecht. Ze is speciaal voor Tribes afgereisd naar de Secoya stam om deze stam op beeld vast te leggen. De stam bestaat nog uit 100 leden, verdeeld over 15 families. Tot nu toe was het niet gelukt om de Secoya stamleden goed vast te leggen. De foto’s van Vandenbussche waren te zien tijdens de opening.

 

http://www.tribes.nl/articles//Marcel-boekhoorn-opens-tribes-utrecht

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?