Local als eerste projectontwikkelaar ‘Regulated by RICS’

0

Local is als eerste investerende projectontwikkelaar in Nederland ‘Regulated by RICS’. Met deze erkenning voegt Local zich in de rij van bedrijven die aangeven dat zij de ethische en professionele principes van de RICS als standaard accepteren en hanteren. Via de Regulation for Firm-regels zijn we daar ook op aanspreekbaar.

Eric Martens, een van de drie partners van Local en oud-voorzitter van RICS Nederland: ‘Het was voor ons vanzelfsprekend dat wij voor het ‘Regulated by RICS’ label zouden kiezen. Als gespecialiseerde transformatieontwikkelaar staan wij midden in de vastgoedmarkt. Wij zijn partij bij het aankopen van te transformeren objecten, in de samenwerking met overheden in het kader van omgevingsvergunningen en bij de verkoop van nieuwe beleggingsproducten aan investeerders. Wij merken dagelijks dat onze transparante en open werkwijze door al die partijen zeer gewaardeerd wordt. Het Regulated by RICS-label maakt dat concreet en zichtbaar; wij zijn dan ook heel blij met deze erkenning.”

Phlip Boswinkel bevestigt die uitspraak: ” Het veranderen van vastgoed is het creëren van nieuwe waarde. Daarbij is het juist van belang dat alle betrokken partijen zien aan welke knoppen ze zelf kunnen draaien om waarde te optimaliseren, en ook hoe die waardesprong wordt verdeeld tussen verkoper, ontwikkelaar en eindbelegger. Wij zijn daar transparant in, omdat wij uitgaan van een samenwerkingsmodel en niet van een transactiemodel. Het Regulated by RICS label geeft die partijen een garantie op die transparantie.”

Local verandert vastgoed, voor eigen rekening en risico, maar ook in opdracht van eigenaren en andere marktpartijen.

 

http://www.local.nl/news/local-als-eerste-projectontwikkelaar-regulated-by-rics/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?