Ledenraad NVM kiest nieuwe voorzitter

0

Ger Jaarsma volgt in april 2016 Ger Hukker op.

De ledenraad van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) heeft een nieuwe voorzitter gekozen. Het is Ger Jaarsma, op dit moment directievoorzitter van de Kredietbank Nederland. Jaarsma volgt in april 2016 de huidige voorzitter Ger Hukker op, die na drie termijnen de voorzittershamer overdraagt. Het is voor het eerst in de geschiedenis van de NVM dat er een voorzitter aantreedt die niet uit de eigen gelederen voortkomt.

“Wij zijn verheugd met de komst van Ger Jaarsma als voorzitter”, zegt NVM-directeur Annie van de Riet. “Onze huidige voorzitter heeft de vereniging acht jaar lang op bekwame wijze door de crisis geleid.

Met de nieuwe voorzitter gaan we als NVM een nieuwe fase in, op een veranderde en steeds sneller veranderende markt. We zullen nog beter gaan inspelen op de wensen van consumenten en onze zakelijke en agrarische klanten, met tal van innovatieve diensten en met gebruikmaking van de modernste (ict-)middelen.”

Ook Ger Hukker is blij met zijn opvolger: “Ik wens Ger alle succes toe bij de NVM. Ik verwacht ook dat hij, gezien zijn achtergrond, snel op de diverse dossiers zal zijn ingewerkt.”

Over Ger Jaarsma
Ger Jaarsma (1968) is al ruim 6 jaar directievoorzitter van de Kredietbank Nederland. Daarvoor werkte hij 5 jaar als voorzitter van de branchevereniging voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren NVVK. Jaarsma is daarnaast landelijk penningmeester van de VVD.

 

https://www.nvm.nl/actueel/persberichten/2015/20151217nieuwevoorzitter

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?