a.s.r. vastgoed vermogensbeheer koopt 36 appartementen in Nieuw Mariënpark in Leidschendam

0

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer tekende recent namens het ASR Dutch Core Residential Fund een koopovereenkomst met projectontwikkelaar Blauwhoed voor 36 appartementen in project Nieuw Mariënpark in Leidschendam.

Robbert van Dijk, Fund Director ASR Dutch Core Residential Fund: “Dit is een mooi voorbeeld van een goede samenwerking tussen investeerder en ontwikkelaar. De samenwerking met Blauwhoed begon al in een vroegtijdig stadium van de ontwikkeling. Dit heeft geleid tot een prachtig plan met appartementen die een waardevolle aanvulling vormen op de portefeuille en passen binnen de groeistrategie van het ASR Dutch Core Residential Fund.”

Eltjo Bouwman, directeur Wonen van Blauwhoed: “De 36 huurappartementen van het ASR Dutch Core Residential Fund maken een prachtige mix met ons overige programma in Nieuw Mariënpark, 8 eengezinswoningen, 26 vrije sector koopappartementen en 74 zorgwooneenheden. Dankzij de effectieve samenwerking konden we naadloos op elkaar aansluiten.”

Project Nieuw Mariënpark
Het project Nieuw Mariënpark is gelegen in Leidschendam, op 15 minuten van het centrum van Den Haag. De mooi afgewerkte appartementen liggen achter het Oude Raadhuis van Leidschendam en hebben een prachtig uitzicht over het park. De appartementen zijn geschikt voor een brede doelgroep maar door de centrale ligging en voorzieningen in de directe omgeving met name voor senioren interessant.

 

http://asrvastgoedvermogensbeheer.nl/nieuws/2015/12/asr-vastgoed-vermogensbeheer-koopt-36-appartementen-in-nieuw-mari%C3%ABnpark-in-leidschendam

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?