MBay Netherlands verhuurt bedrijfsruimte in Breda

0

MBay Netherlands heeft een tienjarige huurovereenkomst gesloten met Bofrost* Holland voor een bedrijfsruimte op het bedrijventerrein Emer-Noord aan de Mijkenbroek 52-56 in Breda. Het object bestaat uit circa 2.202 m² bedrijfsruimte en circa 406 m² kantoorruimte.

Het bedrijfscomplex aan de Mijkenbroek in Breda werd medio augustus 2014 getroffen door een grote brand. Momenteel wordt het bedrijfscomplex opnieuw opgebouwd en vanaf medio maart 2016 nemen de gebruikers, waaronder de nieuwe huurder Bofrost*, het complex weer in gebruik. Voor de verhuur zijn nog twee bedrijfsunits van circa 872 m² beschikbaar.

MSeven Real Estate Netherlands bv, namens de eigenaar MBay Netherlands bv, werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/mbay-netherlands-verhuurt-bedrijfsruimte-in-breda/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?