Wintershall sluit nieuwe huurovereenkomst in Hoogvoorde Rijswijk

0

Wintershall Noordzee heeft een nieuwe langdurige huurovereenkomst gesloten voor het kantoorgebouw Hoogvoorde aan het Bogaardplein 15 in Rijswijk.

Na een uitgebreide marktoriëntatie heeft gasproducent Wintershall Noordzee, sinds oktober 2015 onderdeel van BASF en Gazprom, gekozen voor Hoogvoorde. Het bedrijf huurt circa 11.000 m² kantoorruimte van Hoogvoorde vof, een organisatie in eigendom van particuliere beleggers. In het gebouw zijn ook de gemeente Rijswijk en een onderdeel van Shell pensioenfonds gevestigd.

JLL adviseerde de huurder bij deze transactie. De verhuurder, Hoogvoorde vof, werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/wintershall-sluit-nieuwe-huurovereenkomst-in-hoogvoorde-rijswijk/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?