FremantleMedia Netherlands vestigt zich op Amstel Business Park

0

Per januari 2016 huurt FremantleMedia ruim 4.000 m² kantoorruimte aan de Pieter Braaijweg 1 op het Amstel Business Park in Amsterdam.

FremantleMedia is met name bekend onder de naam Blue Circle, televisieproducent van onder andere Boer Zoekt Vrouw, Heel Holland Bakt, Holland’s Got Talent, RTL Late Night en RTL Boulevard. De keuze om te verhuizen naar Amsterdam komt voort uit de groei van het bedrijf en de ambitie om de organisatie verder te professionaliseren en uit te breiden. Ook de zusterbedrijven FourOne.Media en No Pictures Please verhuizen mee naar Amsterdam.

Eerder dit jaar werd al 2.300 m² kantoorruimte verhuurd in het gebouw aan de Pieter Braaijweg. Met de komst van FremantleMedia is het gebouw op het Amstel Business Park volledig verhuurd.

FremantleMedia werd begeleid door Voorma en Walch Makelaars in Business. De verhuurder, een particuliere belegger, werd bij beide transacties, in collegiale samenwerking met Van Dijk en ten Cate, geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/fremantlemedia-netherlands-vestigt-zich-op-amstel-business-park/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?