Schlumberger breidt uit en sluit huurovereenkomst in Haagsche Hof

0

Schlumberger bv heeft zijn huidige huurovereenkomst met verhuurder Warburg-HIH Invest Real Estate voor het kantoorgebouw Haagsche Hof uitgebreid en verlengd. Het gebouw ligt aan de Parkstraat 83 in Den Haag.

De bestaande huurovereenkomst is uitgebreid met circa 434 m² kantoorruimte en 10 parkeerplaatsen. In totaal huurt Schlumberger nu circa 2.000 m² kantoorruimte met archief en parkeerplaatsen.

Schlumberger is de meest toonaangevende leverancier van technologie, geïntegreerd projectmanagement en informatieoplossingen. De organisatie heeft klanten die wereldwijd werken in de olie- en gasindustrie. Met ongeveer 105.000 werknemers, vertegenwoordigd door meer dan 140 nationaliteiten en werkzaam in meer dan 85 landen, biedt Schlumberger de industrie een breed scala aan producten en services.

De huurder, Schlumberger, werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/schlumberger-breidt-uit-en-sluit-langjarige-huurovereenkomst-in-haagsche-hof/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?