Patrick Joosen nieuwe voorzitter Commissie Woningmarkt NEPROM

0

Op 2 december jl. is bekendgemaakt dat Patrick Joosen, Directeur Regio Z-W bij BPD, de nieuwe voorzitter wordt van de Commissie Woningmarkt bij NEPROM. Patrick Joosen volgt daarmee de huidige voorzitter Bart van Breukelen op, die vorige week is benoemd tot nieuwe voorzitter van de NEPROM. Patrick Joosen treedt per 1 januari 2016 aan als voorzitter van de Commissie.

Patrick Joosen is in zijn hoedanigheid als bestuurslid sinds 2014 verbonden aan de NEPROM, de vereniging van professionele projectontwikkelaars. De NEPROM kent een vijftal Commissies, die het bestuur van de NEPROM gevraagd en ongevraagd adviseren over relevante ontwikkelingen op gebied van bijvoorbeeld duurzaamheid, commercieel vastgoed en woningmarkt. Patrick Joosen maakte tot op heden als lid deel uit van de Commissie Woningmarkt.

 

http://www.bpd.nl/over-bpd/nieuws/patrick-joosen-nieuwe-voorzitter-commissie-woningmarkt-neprom

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?