DTZ Zadelhoff adviseert gemeente Schiedam bij ontwikkellocatie Schieveste

0

DTZ Zadelhoff adviseert de gemeente Schiedam bij de verkoop en verhuur van bouwkavels voor onder andere kantoren op Schieveste in Rotterdam. De focus ligt op grote en middelgrote kantoorgebouwen vanaf circa 3.500 m² tot circa 30.000 m² met een hoogte van vier bouwlagen.

Schieveste is een multifunctionele ontwikkellocatie in de regio Rotterdam-Rijnmond. De locatie ligt dichtbij de historische binnenstad van Schiedam en het centrum van Rotterdam. Schieveste is uitstekend bereikbaar door de ligging aan de A20 (dichtbij aansluiting A13 en de nieuwe A4) en de nabijheid van een NS-station, Schiedam Centrum. In het bestemmingsplan zijn naast kantoren onder andere ook woningen, horeca, en leisure opgenomen.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2015/q4-2015/nieuwsberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/dtz-zadelhoff-adviseert-gemeente-schiedam-bij-ontwikkellocatie-schieveste/?page=1

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?