Plus-supermarkt verkocht in Almere

0

CZP Investments heeft het winkelcentrum met Plus-supermarkt aan het Wim Kanplein 2-4 in Almere verkocht aan een buitenlandse particuliere belegger.

Het winkelcentrum ligt in de Muziekwijk ten westen van het centrum van Almere. De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 1.750 m². Voorafgaand aan de verkoop is de supermarkt geoptimaliseerd en is de huur met de Plus-supermarkt langjarig verlengd. Plus-supermarkten heeft in Nederland circa 255 winkels.

De koper werd vertegenwoordigd door Adelbrecht Vastgoed Beheer bv. De verkoper werd bij deze huurverlenging en verkooptransactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/plus-supermarkt-verkocht-in-almere/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?