Altera Vastgoed vergroot woningportefeuille in Amsterdamse agglomeratie

0

De Woningportefeuille van Altera Vastgoed wordt in de Amsterdamse agglomeratie uitgebreid met 326 binnenstedelijk gelegen appartementen.

In Amstelveen is aan de Groenelaan de bouw gestart van 84 appartementen, gelijkelijk verdeeld over twee gebouwen op een parkeergarage.

In het centrum van Hoofddorp is onlangs overeenstemming bereikt over de verwerving van 63 appartementen met een parkeergarage, waarvan de bouw begin volgend jaar start.

Naast de 68 deze zomer opgeleverde appartementen in de Bilderdijktoren als onderdeel van de eerste fase van het bouwplan Kwintijn, bij de Foodhallen in Amsterdam Oud West, heeft Altera nog 52 appartementen op de parkeergarage in aanbouw in de tweede fase van de Kwintijn.

In het appartementencomplex Argentinië heeft Altera recent 61 appartementen en 30 parkeerplaatsen verworven van corporatie Stadgenoot aan de Oostelijke Handelskade, gelegen aan het Amsterdamse IJ. Naast dit complex is momenteel het project Costa Rica in aanbouw, de laatste bouwkavel van de zuidelijke IJ-oevers. Dit project bevat o.a. 66 vrije sector huurappartementen.

René Hogenboom, algemeen directeur van Altera Vastgoed: “ Wij leggen voor onze Woningportefeuille de nadruk op binnenstedelijk gelegen appartementen en het is verheugend dat onze acquisitie inspanningen met deze bouwstroom ook in de lastige Amsterdamse agglomeratie succesvol zijn. De behoefte van institutionele beleggers om in woningen te beleggen is bijzonder groot. Inclusief de overige projecten die we in andere plaatsen contracteren zijn we daardoor ook in staat gebleken om nieuwe aandeelhouders aan te trekken.”

 

http://www.alteravastgoed.nl/nieuws/1373/altera-vastgoed-vergroot-woningportefeuille-in-amsterdamse-agglomeratie.html

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?