Sole Building Amsterdam verkocht aan buitenlandse belegger

0

Een buitenlandse belegger, vertegenwoordigd door TIP Europe bv, heeft het kantoorgebouw aan de Koivistokade 54 in Amsterdam gekocht. Het gebouw bestaat uit circa 1.904 m² verhuurbare vloeroppervlakte en 18 parkeerplaatsen.

Het kantoorgebouw, gebouwd in 2012, is langjarig verhuurd aan Sole Technology Europe bv, producent van sneakers en kleding. Sole Building ligt op Stadhaven Minerva aan de rand van de stad en is uitstekend bereikbaar via de ringweg A10 West.

De koper werd bij deze transactie geadviseerd door SVC Vastgoed Expertise. De verkoper, een particuliere belegger, werd bij het commerciële verkoopproces geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/sole-building-amsterdam-verkocht-aan-buitenlandse-investeerder/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?