Nieuwe kantoorontwikkeling Zuidas: NoMA House

0

Na AkzoNobel en Stibbe start Dura Vermeer met een nieuwe kantoorontwikkeling op de Amsterdamse Zuidas. In opdracht van Beheer Brouwershoff en Maarsen Groep realiseert Dura Vermeer kantoor NoMA House, op de hoek van de Gustav Mahlerlaan en Parnassusweg naar ontwerp van architectenbureau Dam en Partners.

NoMA House omvat in totaal 18.500 m² BVO bestaande uit een kantoor van ca. 15.150 m², een één-laagse ondergrondse parkeergarage van ca. 2.700 m² en 650 m² commerciële ruimte op de begane grond. Flexibiliteit en kwalitatief hoogwaardige materialen kenmerken NoMa House, waarbij de ambitie is om een BREEAM-NL Excellent oplevercertificaat te bemachtigen.

De bouw is 8 december gestart. De verwachte oplevering is eind 2017.

 

http://www.duravermeer.nl/nieuws/nieuwe-kantoorontwikkeling-zuidas-nom-ahouse-

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?