ENERCON Benelux sluit huurovereenkomst in Zwolle

0

ENERCON Benelux heeft een huurovereenkomst gesloten met Gebr. Ruiter Vastgoed bv. De huurovereenkomst heeft betrekking op circa 1.100 m² kantoor- en circa 150 m² bedrijfsruimte in het goed onderhouden kantoorgebouw aan de Voltastraat 19 in Zwolle.

ENERCON heeft de uitdaging aangenomen om duurzame energiebronnen, zoals zon, wind en water op een verantwoorde wijze om te zetten naar bruikbare energie. Al jaren produceert ENERCON hightech windenergie-installaties die zich kenmerken door zeer innovatieve techniek en hoge kwaliteit.

De huurder, ENERCON Benelux, werd bij deze transactie geadviseerd door KroeseTempert Bedrijfsmakelaars. De verhuurder, Gebr. Ruiter Vastgoed bv, werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/enercon-benelux-sluit-huurovereenkomst-in-zwolle/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?