Duinweide koopt vijf supermarkten

0

Duinweide Investeringen nv, initiatiefnemer en beheerder van beleggingsinstellingen, heeft vijf supermarkten gekocht met een totale oppervlakte van 8.226 m² in Castricum, Den Haag, Leeuwarden en Zwolle.

De supermarkten zijn gekocht via een aandelentransactie van een fonds dat beheerd wordt door Bouwfonds Investment Management en zijn verhuurd aan Ahold Real Estate & Construction, Jumbo Supermarkten bv, C1000 Vastgoed Huur bv en COOP Vastgoed bv.

De aandelentransactie bestaat uit twee Albert Heijn-supermarkten met een bruto vloeroppervlakte van 2.449 m² in Castricum en 1.229 m² in Den Haag, twee Jumbo-supermarkten van 1.812 m² en 1.501 m² in Leeuwarden en een COOP-supermarkt van 1.235 m² in Zwolle. De huurcontracten lopen gemiddeld tot begin 2022.

BarentsKrans trad op als juridisch adviseur van de verkoper. De koper werd juridisch bijgestaan door Zuidbroek notarissen en werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

https://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2015/q4-2015/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2015/duinweide-koopt-vijf-supermarkten/?page=1&region=

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?