Dalco Food huurt 6.880 m² in Oosterhout

0

Dalco Food, specialist in de foodsector, heeft een huurovereenkomst gesloten met Chalet Group voor de huur van een bedrijfsruimte met kantoor aan de Everdenberg 50 in Oosterhout. Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens de eigenaar Chalet Group.

Dalco Food huurt circa 6.000 m² bedrijfsruimte en circa 880 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond en een verdieping aan de Everdenberg in Oosterhout. Het object is uitermate geschikt voor gebruik in de voedselindustrie vanwege de aanwezigheid van een specifieke ruimte voor productontwikkeling en een laboratorium en de aanwezigheid van koel- en vriesopslaginstallaties. De bedrijfsruimte ligt op het relatief nieuwe bedrijventerrein Everdenberg in Oosterhout met een directe aansluiting op snelweg A27.

Dalco Food is specialist in het ontwikkelen en produceren van maaltijdcomponenten van vlees en vegetarische grondstoffen. De organisatie richt zich vooral op ‘convenience’ producten in de foodsector. De organisatie telt circa 100 medewerkers. Dalco zal in Oosterhout vegetarische en veganistische vleesvervangers gaan produceren.

Chalet Group is asset manager van een vastgoed portefeuille van ruim 400.000 m² verspreid over zeventig hoogwaardige gebouwen in Nederland. De portefeuille bestaat voor 85 procent uit kantoren en voor 15 procent uit bedrijfsgebouwen, logistiek en andere objecten.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2015/12/dalco-food-sluit-huurovereenkomst-voor-bedrijfsruimte/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?