100 taxateurs voor Dynamis Taxaties Nederland

0

Binnen Dynamis Taxaties Nederland (DTN) is onlangs de 100e taxateur gecertificeerd. Dankzij de 36 lokale kantoren en de grote hoeveelheid regionale taxateurs worden taxaties van DTN te allen tijde afgegeven door een taxateur die kan bouwen op kennis van zowel de regionale als de landelijke markt.

Momenteel staan alle taxateurs van DTN ingeschreven in het VastgoedCert register. Per 1 januari 2016 is het nieuwe Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) actief en worden alle 100 taxateurs van DTN in dit nieuwe register ingeschreven. Naast de 100e taxateur hebben DTN en Dynamis onlangs ook twee nieuwe RICS-leden mogen verwelkomen. Het aantal makelaars/taxateurs binnen het Dynamis samenwerkingsverband dat de RICS-titel mag voeren komt daarmee op 23.

Directeur Dynamis Taxaties Nederland, drs. Baldwin Poolman MRE MRICS RRV RT: ‘Wij zijn erg blij met de groei van onze taxateurs en een toename van onze RICS-leden. Daarnaast zijn wij momenteel bezig met de laatste fase van een ISAE 3402 type I traject, waardoor wij onze kwaliteit kunnen waarborgen voor onze opdrachtgevers. Al deze ontwikkelingen dragen bij aan onze professionaliteit en sterke kennis van de regio en taxaties, waarmee wij ons kunnen onderscheiden naar onze (landelijke) opdrachtgevers.’

 

http://stmakelaars.nl/Nieuws/12235/100-taxateurs-voor-Dynamis-Taxaties-Nederland.html#.VmilX_nhDIU

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?