HNK verwelkomt nieuwe huurders in HNK Utrecht Centraal Station

0

Launch!, W/E adviseurs, TIO Hogeschool en Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) huren ruim 2.272 m² Kantoor op maat bij HNK Utrecht Centraal Station. Launch! huurt ruim 850 m² kantoorruimte, W/E Adviseurs 235 m², TIO 457 m² en NIP huurt circa 730 m2 kantoorruimte aan de Arthur van Schendelstraat 650 in Utrecht. HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor. Met dit concept richt NSI zich op de groeiende behoefte aan full service en flexibele huisvestingsconcepten in de kantorenmarkt.

Launch! heeft per 1 december haar kantoorruimte bij HNK Utrecht Centraal Station betrokken. Launch! heeft specifiek voor de locatie HNK Utrecht Centraal Station gekozen vanwege de locatie en de toegevoegde waarde van het HNK concept. ”De uitstraling van het gebouw en de inrichting spreken ons erg aan” aldus Joris Pronk, algemeen directeur van Launch! “Daarnaast is de flexibiliteit voor ons belangrijk. Wij kunnen gebruik maken van de extra ruimte in de vorm van ontmoetings- en netwerkplekken in het sociale hart, vergaderruimtes en de horeca wanneer wij dit nodig hebben. Kortom een prachtige locatie binnen een uniek netwerk voor wie op zoek is naar flexibiliteit, goede voorzieningen in een inspirerende omgeving.”

DTZ bracht de transactie voor het vestigen van W/E, NIP en het hoofdkantoor van TIO tot stand namens verhuurder. CBRE bracht de transactie voor Launch! namens de verhuurder tot stand. CBRE begeleide NIP, de grootste beroepsvereniging van psychologen in Nederland. Brecheisen Makelaars Utrecht adviseerde TIO Hogeschool.

In navolging op het succes van de volledige verhuurde HNK vestiging aan de Weg der Verenigde Naties in Utrecht is op 14 oktober jongstleden de 2e HNK vestiging in Utrecht officieel geopend. HNK Utrecht Centraal Station staat op een prominente zichtlocatie vanaf het spoor en is zeer goed te bereiken vanaf het Centraal Station. Totaal biedt deze vestiging circa 9.000 m2 kantoorruimte, waarvan reeds zo’n 5.500 m2 verhuurd is. Kenmerkend binnen het HNK concept is het ‘sociale hart’; deze centrale ruimte op de begane grond is ingericht als ontmoetingsplek met ruim 100 werkplekken, verschillende zitjes, lange werktafels en HNK Café Soof. Tevens bevinden zich hier de vergaderfaciliteiten en de volledig ingerichte kantoorruimtes “Managed offices”. Op de bovenste etages worden de kantoorruimtes op maat verhuurd.

 

http://www.nsi.nl/nl/nieuws/hnk-verwelkomt-nieuwe-huurders-in-hnk-utrecht-centraal-station

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?