Christiaan Tuyl in dienst bij Blauwhoed als datamarketeer

0

Christiaan Tuyl is per 1 december 2015 in dienst getreden bij Blauwhoed als datamarketeer. Christiaan gaat invulling geven aan de big data strategie, kwantitatieve verkenningen en analyses uitvoeren en mede invulling geven aan de online strategie. Hij versterkt de Blauwhoed Studio.

“We leven in een snel bewegende, datarijke wereld die met de dag complexer wordt. Als datamarketeer ga ik voor Blauwhoed relevante informatiestromen begrijpelijk en inzichtelijk maken, om zo nóg antwoordgerichter te zijn binnen het ontwikkelproces. Making sense of Big Data, in één zin!”
– Christiaan Tuyl

Blauwhoed richt zich als integrale ontwikkelaar op de ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen en de (her)ontwikkeling van commercieel vastgoed. Blauwhoed ontwikkelt haar projecten in co-creatie, met een open source proces waarin klanten vroegtijdig worden betrokken. In diverse plaatsen is Blauwhoed actief met projecten, nieuwe eigen concepten en initiatieven.

 

http://blauwhoed.nl/christiaan-tuyl-dienst-bij-blauwhoed-als-datamarketeer

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?